Στεατικό οξύ: Από το κερί; Παρατείνει τον χρόνο καύσης, διευκολύνει την απομάκρυνση από το καλούπι και αποτρέπει την παραγωγή καπνού κατά την καύση. Η αναλογία που πρέπει να προστεθεί στο κερί αλλάζει ανάλογα με την εποχή. Συνιστάται η χρήση 15% το καλοκαίρι και 10% το χειμώνα.
Παράγουμε βιολογικό μέλι από το 2000 που μπορούμε να καταναλώσουμε εμείς και τα παιδιά μας.
Ενέργεια (kJ και kcal): 1272 κιλοτζάουλ
Θερμίδες: 304 Kcal
Λίπος (g): 0
Υδατάνθρακες (g): 82,3g
Πρωτεΐνη (g): 0,3g